iepurele ipocrit.

Nu vă treziţi în fiecare dimineaţă? Nu mergeţi în faţa oglinzii, să vă pieptănaţi şi să vă pregătiţi cu vopsele, deodorant şi alte asemenea lucruri pentru a juca jocul în care pretindeţi că sunteţi oameni… în faţa altor oameni? Nu face asta parte din regulile jocului vostru, de fiecare zi? Plecaţi câteodată din casă, fără farduri? Bine. Speram că mai încălcaţi regulile – dar ele sunt regulile voastre şi nu sunt greşite, dragilor. Ele sunt numai ale voastre, aşa că vă rugăm doar să fiţi conştienţi de existenta lor, pentru că vă dau forma vieţii, mai mult decât vă puteţi da seama.

Deveniţi conştienţi de aceste reguli şi de ceea ce vă aşteptaţi să vedeţi, atunci când deschideţi ochii. Veţi descoperi că sunteţi creatori pe mai multe nivele, decât aţi înţeles vreodată. Atunci când deschideţi ochii, dragilor, voi creaţi într-un fel, tot ceea ce vedeţi în faţă. Ceea ce vedeţi este, din multe puncte de vedere, propria voastră reflectare frumoasă. Nu voi creaţi aceste lucruri, dar ele vă atrag atenţia, atunci când le observaţi, când le chemaţi şi vă armonizaţi cu ele. Este similar cu acordarea la frecvenţa unui anume post de radio. Toate posturile exista ca posibilităţi şi, cu toate acestea, alegeţi să ascultaţi doar unul dintre ele, cel la care alegeţi să vă acordaţi. Aşadar, care este cea mai mare armonie pe care o puteţi include în noile voastre poveşti? În primul rând, vă rugăm să căutaţi în voi înşivă, energii tulburi sau discordante şi să folosiţi această ocazie, pentru a începe să căutaţi originile acestora, ceea ce noi numim o frecţie enegetică.

Cum arată o frecţie energetică? Ei bine, este ca atunci când răspundeţi la telefon şi cineva e la celalalt capăt al firului şi aveţi o conversaţie care nu vă place, închideţi şi urmează o frecţie energetică. Simţiţi că lucrurile nu s-au încheiat cum trebuie. Încercaţi să vedeţi ce aşteptări aveaţi şi cum se potriveau ele în povestea voastră. Ce aşteptări nu au fost împlinite de respectiva conversaţie? Ştiţi ce se întâmplă, atunci când un creator îşi examinează sistemul de credinţe? Începe să creeze pe toate nivelele, ca şi creator conştient.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Copyright © Esto Es Sobre Mí | Powered by Blogger