iepurele ipocrit.

Afacerea pe care o ai reprezinta prima sursa de venit asa ca siguranta nu trebuie lasata la voia intamplarii. Exista o multime de scenarii ce pot sa apara, de aceea, pentru a impiedica orice fel de neplaceri este recomandat sa iti instalezi camere de supraveghere video.

Nu trebuie sa iti faci griji doar in privinta hotilor care pot vandaliza locatia in timpul noptii. Urmareste activitatea angajatilor si a clientilor pentru ca de cele mai multe ori ei gasesc modalitati de a sustrage lucruri sau bani.

Toate aceste aspecte pot duce la o scadere a profitului si astfel compania are de suferit. Pentru a impiedica aceste activitati, monteaza-ti un sistem complet de camere supraveghere video, deoarece cu ajutorul lui se poate preveni destul de usor comiterea unei infractiuni. Daca totusi aceasta are loc, cu ajutorul imaginilor captate, politia ii poate identifica mult mai usor pe faptasi.

Avantaje ale camerelor video de supraveghere:
- Siguranta sporita a spatiului interior si exterior unde societatea isi desfasoara activitatea.
- Randament bun al angajatilor. E drept ca acestia vor fi mai activi din moment ce au in subconstient faptul ca cineva le monitorizeaza fiecare gest, inclusiv comportamentul cu clientii.
- Identificarea rapida a unui potential infractor prin studierea in timp real a gesturilor.
- Monitorizarea de la distanta. Este cel mai mare avantaj al tehnologiei cctv din ultimii ani. Cu ajutorul internetului se poate face controlul activitatii in timp real din orice zona a lumii folosind un dispozitiv cu o conexiune stabila la internet. Asadar, cu ajutorul unui telefon mobil de ultima generatie, tableta sau calculator se poate vedea tot ce se petrece.

Pretul unui astfel de sistem camere supraveghere video este extrem de accesibil iar pe termen lung afacerea pe care o conduci are numai de castigat. Mai mult, ca administrator ai acea liniste interioara ca angajatii nu te fura si iti poti vedea linistit de alte treburi ce pot creste profitul companiei.

Trebuie sa ai in vedere cateva locatii unde camerele de supraveghere pot contribui la impiedicarea furturilor. Daca se lucreaza cu bani, neaparat o camera deasupra casei de marcat si inca o camera ce poate sa cuprinda atata clientul cat si angajatul. Camera de supraveghere dome poate asigura un astfel de unghi insa conteaza si calitatea CCD-ului care ar trebuie sa fie de 1/3 si cel putin 600 de linii tv.

De asemenea, trebuie avute in vedere intrarile si iesirile din locatie, parcarea si mai ales depozitul de marfa. Amplasarea inteligenta a camerelor de supraveghere conteaza foarte mult daca vorbim despre siguranta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Copyright © Esto Es Sobre Mí | Powered by Blogger