iepurele ipocrit.

Vă cerem să faceţi asta, pentru că vă aflaţi într-o conjunctură foarte critică. Aveţi de ales în ceea ce priveşte modul în care va fi acceptată această energie. Mulţi dintre voi au simţit deja, în diverse moduri, schimbările care se petrec acum. Unii dintre voi şi-au pierdut slujba pe care o credeau sigură şi confortabilă, pentru ca astfel să înceapă o viaţă nouă. Alţii s-au confruntat cu propriile capacitaţi de a oferi învăţături sau de a vindeca, chiar dacă nu au crezut niciodată că aveau astfel de calităţi. Începeţi să vă treziţi din visul conştiinţei de masă, dragilor. Se întâmplă cu fiecare suflet şi spirit care pretinde că este om.
Veţi avea de făcut nişte ajustări ale sistemelor voastre de credinţe şi ale regulilor legate de modul în care puteţi face asta şi în care simţiţi ce se întâmplă. Recent am avut o transmisiune prin channeling, în legătură cu a alerga în pielea goală, care a stârnit o parte a copilului din fiecare dintre voi, pentru că înseamnă a fi total liber. Nu exista sisteme de credinţe şi aşteptări în acel punct, pentru că, pur şi simplu, trăieşti. Vă puteţi întoarce la o atitudine copilărească şi nu e nevoie să pierdeţi cunoaşterea, pentru a fi copilăroşi. Există o parte din voi care devine extraordinar de entuziasmată, atunci când sunteţi străbătuţi de Spirit, atunci când faceţi ceva creativ, care vă place. Acesta este Spiritul care curge prin voi şi vă spunem că sunt miliarde de spirite care de abia aşteaptă să sară la primă ocazie ivită. Voi înşivă faceţi aceste alegeri, dar vă mişcaţi cu viteza iubirii, care este semnificativ mai mare decât cea a luminii. Toată omenirea evoluează în acest moment, cu un ritm incredibil. Este minunat de privit şi distractiv de urmărit. În orice caz, mulţi dintre voi trec prin ceea ce voi numiţi dificultăţi sau încercări şi toate acestea au legătură cu povestea voastră.
Ce vă cerem să faceţi este să recunoaşteţi şi să vă asumaţi povestea proprie, Nu încercaţi să o judecaţi ca şi cum ar fi o carte pe care o citiţi şi care a fost scrisa de altcineva; aceasta e povestea voastră şi vă este prea apropiată, pentru a o putea judeca. Dumnezeu nu se judecă niciodată pe sine. Fiţi, pur şi simplu, pentru că acesta este punctul în care vă cerem fiecăruia dintre voi să interveniţi. Aţi ştiut de dinainte să vă naşteţi, că aveaţi o rază importantă de Lumină de adus pe Pământ, indiferent de ce v-ar fi stat în cale şi că vă aflaţi aici, pentru că aceasta este misiunea sufletului vostru. Vă aflaţi acum chiar la limita acestui moment şi unii dintre voi deja ştiu unde le este raza de Lumină. S-ar putea să o fi preluat deja, oferind lecţii sau utilizând-o în diferite alte moduri. Unii dintre voi cred că nu sunt profesori şi că se află aici doar pentru a ţine energia într-un alt fel. Vă spunem, dragilor, că voi v-aţi ales locul în lume, în funcţie de încrederea pe care o aveaţi şi de cine credeţi că sunteţi cu adevărat. Vă cerem să Vă examinaţi sistemul de credinţe, astfel încât să puteţi începe să înaintaţi. Toată omenirea face în prezent aceşti paşi – şi ei vor fi imenşi, pentru absolut fiecare dintre voi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Copyright © Esto Es Sobre Mí | Powered by Blogger